Filme în premieră la Cinematograful „București”

Astăzi, 27 februarie 2021, de la ora 18:00, la Cinematograful de Artă „București” va fi proiectat filmul „Adevărul”, cu Ethan Hawke, Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Clémentine Grenier, Manon Clavel și Mehdi Taleghani în rolurile principale, în regia lui Hirokazu Koreeda.
Filmul spune povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.
Filmul are premiera în România pe 26 februarie, chiar înainte cu o zi de a fi difuzat la Cinematograful „București” din Pitești.
Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Duminică, 28 februarie 2021, de la ora 18:00, Cinematograful „București” va difuza filmul „Servitorii”.
Regia îi aparține lui Ivan Ostrochovsky, în rolurile principale aflându-se printre alții Vlad Ivanov, Martin Sulik și Milan Mikulcik.
În anul 1980, Michal şi Juraj studiază la un seminar teologic din Cehoslovacia totalitară. De teamă că instituţia va fi desfiinţată, profesorii fac tot ce le stă în putinţă pentru ca seminariştii să fie cât mai pe placul Partidului Comunist. Fiecare seminarist trebuie să decidă: va prefera calea mai uşoară a colaborării cu regimul sau va refuza, devenind astfel ţintă a supravegherii draconice a poliţiei secrete.
Și acest film are premiera în România tot în data de 26 februarie.
Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Borseta cu suma de bani a fost restituită

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: