Bărbat prins sub un mal de pământ!

În cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că un muncitor care participa la lucrări de excavare pe raza localității Băbana, a fost prins sub un mal de pământ.
Din fericire, bărbatul, de 51 de ani, din Musătești, a fost conștient, iar în urma efortului echipelor de salvare din cadrul ISU Argeș, acesta a fost scos și transportat la o unitate medicală, pentru investigații.
Din primele verificări, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au stabilit că bărbatul, de 40 de ani, din Șuici, este angajat al unei societăți care efectua activități de completare a traseelor de canalizare, pe raza localității sus-amintite, și se afla în timpul serviciului.
Pe tru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai ITM Argeș. Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 349 și 350 din Codul Penal.

Gentea a REDUS salariile celor de la ADI cu 60%

Lasă un răspuns