Jocuri și jucării în prag de sărbători, la BiziLive TV

Continuăm seria interviurilor dedicate promovării afacerilor locale. Avem o ediție specială, îmbrăcată în haine de sărbătoare. Mâine de la ora 11:00 îl vom cunoaște pe Andrei Badea, manager la Magazinul Online de jucării, Lumea Picilor! Practic avem invitat un aliat de nădejde al lui Moș Crăciun! Vedem cum stăm cu darurile și scrisorile, ce campanii de reduceri și oferte găsim pe Lumea Picilor și care sunt jocurile preferate ale copiilor, de aceste sărbători!

Emisiunile ,,În dialog cu antreprenorii din Argeș” au ca scop promovarea afacerilor locale. Acestea vor fi transmise live pe BiziLive TV, iar gazda este Mădalina Precup, Ambasador BiziHub pentru Județul Argeș, Bizihub Argeș.

Emisiune
Emisiune În Dialog cu Antreprenorii – Bizi Live TV

BiziLive TV este prima televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România, iar în perioada martie – septembrie a înregistrat un număr record de vizualizări ce a depășit 5.000.000. Așadar, un canal puternic de promovare pentru antreprenori. Televiziunea BiziLive TV este doar unul dintre canalele de promovare de care beneficiază cei care se înscriu pe platforma www.bizhub.ro” a declarat Mădălina Precup pentru Argeș Știri.

,,Ne așteptăm că, până la finalul lui 2020, numărul de vizualizări să marcheze o creștere de 150% față de anul trecut. În ultimele luni, am încercat mai mult că oricând să fim alături de comunitatea de business pe care am coagulat-o în jurul formatelor de emisiuni pe care le-am dezvoltat. Mai mult decât atât, am creat BiziHub, prin intermediul căruia am oferit soluții de promovare gratuită pentru peste 1000 de companii care s-au înscris în directorul online”, a declarat Constantin Paraschiv, fondatorul Bizilive TV pentru Forbes România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: