In dialog cu antreprenorii din Argeș, la BiziLive TV

BiziLive TV continuă seria interviurilor dedicate promovării afacerilor locale. Mâine de la ora 15:00 îl vom cunoaște pe Mihai Adrian, managerul societății Adria Servicii de Arhivare. O firmă de arhivare documete din Județul Argeș cu experiență de peste 8 ani în domeniu și un portofoliu bogat de clienți. Sunt obligatorii serviciile de arhivare? Ce implică serviciile de arhivare? Pentru cine sunt potrivite? Care este legislația în vigoare privind serviciile de arhivare? Cum a fost această perioadă în domeniul arhivării și cum au reușit să o depășească? Ne va răspunde la aceste întrebări, managerul Adria Servicii Arhivare, Mihai Adrian!

Necesităţile privind evidența documentelor, folosirea informaţiilor și protecţia datelor sunt complexe, urgente și în continuă creștere. În acest context, managementul documentelor de arhivă reprezintă marea provocare a fiecărei organizaţii -a declarat Mihai Adrian, manager Adria Servicii Arhivare.

Emisiunile ,,În dialog cu antreprenorii” au ca scop promovarea afacerilor locale

Emisiunile ,,În dialog cu antreprenorii” au ca scop promovarea afacerilor locale. Acestea vor fi transmise live pe BiziLive TV, iar gazda este Mădalina Precup, Ambasador BiziHub pentru Județul Argeș.

BiziLive TV este prima televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România. În perioada martie – septembrie a înregistrat un număr record de vizualizări ce a depășit 5.000.000. Deci este un canal puternic de promovare pentru antreprenori. Televiziunea BiziLive TV este doar unul dintre canalele de promovare de care beneficiază cei care se înscriu pe platforma www.bizhub.ro” a declarat Mădălina Precup pentru Argeș Știri.

,,Ne așteptăm ca, până la finalul lui 2020, numărul de vizualizări să marcheze o creștere de 150% față de anul trecut. În ultimele luni, am încercat mai mult că oricând să fim alături de comunitatea de business pe care am coagulat-o în jurul formatelor de emisiuni pe care le-am dezvoltat. Mai mult decât atât, am creat BiziHub, prin intermediul căruia am oferit soluții de promovare gratuită. Peste 1000 de companii s-au înscris în directorul online”, a declarat Constantin Paraschiv, fondatorul Bizilive TV pentru Forbes România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: