O idee nouă în România prin care putem economisi bani și proteja mediul

O idee nouă în România prin care putem economisi bani și proteja mediul

BiziLive TV continuă seria interviurilor dedicate promovării afacerilor locale. Mâine de la ora 15:00 suntem la BiziHub Argeș și o vom cunoaște pe Anca Minescu, co-fondatoarea Swaparoo. O idee inovatoare, nouă în România, prin care putem să economisim bani, să protejăm mediul și să ne păstrăm casele ordonate și aerisite printr-un simplu schimb de obiecte.

Emisiune In dialog cu antreprenorii
Emisiune In dialog cu antreprenorii – 3 noiembrie

Emisiunile ,,În dialog cu antreprenorii” au ca scop promovarea afacerilor locale. Acestea vor fi transmise live pe BiziLive TV, iar gazda este Mădalina PrecupAmbasador BiziHub pentru Județul Argeș.

BiziLive TV este prima televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România. În perioada martie – septembrie a înregistrat un număr record de vizualizări ce a depășit 5.000.000. Deci este un canal puternic de promovare pentru antreprenori. Televiziunea BiziLive TV este doar unul dintre canalele de promovare de care beneficiază cei care se înscriu pe platforma www.bizhub.ro”.

,,Ne așteptăm că, până la finalul lui 2020, numărul de vizualizări să marcheze o creștere de 150% față de anul trecut. În ultimele luni, am încercat mai mult că oricând să fim alături de comunitatea de business pe care am coagulat-o în jurul formatelor de emisiuni pe care le-am dezvoltat. Mai mult decât atât, am creat BiziHub, prin intermediul căruia am oferit soluții de promovare gratuită pentru peste 1000 de companii care s-au înscris în directorul online”. A declarat Constantin Paraschiv, fondatorul Bizilive TV pentru Forbes România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: