Alertă!16 salariați ai DGASPC Argeș și 6 beneficiari sunt infectați cu COVID-19

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, ieri a fost întocmită o situație a personalului și a beneficiarilor din sistemul de protecție specială, în ceea ce privește infectarea cu Covid-19.
Din totalul celor 908 de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș (DGASPC), 16 au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Nouă dintre salariații infectați cu SARS-CoV-2 activează la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni, doi – la Centrul de Copii „Sf. Andrei” Pitești (Centrul de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități și respite-care), alți doi – la Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Călinești, iar câte unul la Complexul de Tip Familial Valea Mare, Centrul de Îngrijire și Asistență Bascovele, respectiv la Complexul de Servicii Comunitare Câmpulung (Centrul Maternal și Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței Domestice).
Din totalul celor 828 de beneficiari ai serviciilor oferite de DGASPC Argeș, șase oameni au fost confirmați pozitiv cu Covid-19 (cinci de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni (CITO), respectiv unul de la Centrul de Îngrijire și Asistență Bascovele). Dintre aceștia, un singur beneficiar se află internat într-o unitate sanitară Covid.
Ținând cont de situația epidemiologică actuală, există un singur focar declarat, și anume la CITO Tigveni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: