Cristian Gentea se ține de CUVÂNT! Sprijin pentru industria HoReCa

Nici nu și-a preluat mandatul de primar și Cristian Gentea transformă în realitate promisiunile din campania electorală. În ședința de Consiliu Local de astăzi s-a făcut pasul legislativ final în vederea acordării unui sprijin important pentru industria HoReCa.

„Pas legislativ final în ședința Consiliului Local al municipiului Pitești, întrunită astăzi, 26 octombrie 2020! Am susținut (conform angajamentelor asumate către industria HoReCa din Pitești) și s-a votat o facilitate indispensabilă după această perioadă cruntă, în care activitățile economice au fost drastic afectate.

Conform deciziei de astăzi, taxa pentru eliberarea/vizarea anuală a autorizației vizând desfășurarea activității datorată de reprezentanții industriei HoReCa din Pitești a fost redusă cu un procent de 20%, în vreme ce scandența aferentă acestei taxe s-a decalat până la sfârșitul lunii martie a anului viitor.

Facilitatea impactează activitățile desfășurate conform codurilor CAEN: 561 – Restaurante, 563 – Baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932 – Alte activități recreative și distractive.

Este important ca administrația să rămână permanent conectată la evoluția mediului privat care susține economia urbană și să acționeze ca un partener de bună credință al operatorilor economici, în orice împrejurare!”, precizează Cristian Gentea, primarul ales al Piteștiului.

Un bebeluș are nevoie de ajutor ca să lupte pentru supraviețuire

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: