Meteo: Se răcește vremea!

Vremea va deveni rece pe parcursul zilei de duminică, pentru această dată, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice.

În vestul, centrul, nordul și nord-estul țării cerul va fi mai mult noros ziua, iar noaptea se va degaja parțial. Mai ales în prima parte a intervalului local va ploua în general slab.
În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. În zona montană, îndeosebi la altitudini de peste 1400 m, pe arii restrânse vor predomina ninsorile.
Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, cu cele mai scăzute valori în regiunile intracarpatice și cele mai ridicate în sud-est, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 11 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni și de brumă.
Luni vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în vestul, nordul și centrul țării, iar noaptea în extremitatea de sud-est, însă doar izolat va ploua slab, iar în Carpații Orientali vor fi fulguieli.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: