BiziHub se extinde și în Argeș

BiziHub se extinde și în Argeș! În timpul pandemiei a luat naștere platforma digitală BiziHub ce are ca scop promovarea afacerilor locale și susținerea acestora. Ca urmare a feedback-ului pozitv al clienților din platformă, fondatorii, Cristina Paraschiv și Constantin Paraschiv, cei care au înființat și BiziLiveTV (prima televiziune online din țară, dedicată antreprenorilor), au văzut necesară extinderea platformei la nivel național printr-o rețea de ambasadori. Printre primii ambasadori care s-au alăturat acestei inițiative se numără și argeșenca Mădălina Precup, fost jurnalist, actual antreprenor. Este fondatoarea agenției de publicitate și marketing 10:pm prin intermediul căreia va fi realizat acest parteneriat. Mădălina va reprezenta Județul Argeș în rețeaua de ambasadori locali.

Cum funcționează BiziHub

BiziHub este o platformă de promovare și conectare a afacerilor locale. Tot ce trebuie să faceți este un cont online. Primele 3 luni sunt gratuite (abonament START) și beneficiați de promovare pentru a testa platforma. BiziHub funcționează ca un google analytics. Găsiți aici rezultate măsurabile și diverse secțiuni unde puteți pune oferte, evenimente, anunțuri, chiar și un sistem performant de programări pentru clienți.

În abonametele BiziHub sunt incluse articole scrise, promovare în grupurile de profil și interviuri video, numărul acestora fiind stabilit în funcție de tipul de abonamet.

Beneficii BiziHub

Cu alte cuvinte, BiziHub oferă o suită de instrumente de marketing, reclamă și promovare a afacerilor, promovare digitală și un mix de expunere online, offline și media .Toate acestea prin instrumente precum Televiziune, Comunitate online, Networking și Evenimente. Aveți acces gratuit la sesiunile de networking online unde vă puteți promova produsele și serviciile, puteți găsi furnizori și colaboratori, iar o echipă de specialiști în diverse domenii vă stă la dispoziție pentru diverse situații pe care le întâmpinați.

Prin rețeaua de Ambasadori, platforma BiziHub își propune să-și extindă la nivel național misiunea de susținere și promovare a afacerilor locale. Suntem o comunitate independentă de antreprenori, jurnaliși, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri. Ne-am propus să suținem afacerile locale din România aflate în dificultate din cauza crizei provocată de Corona Virus și pentru fiecare zonă avem nevoie de cineva care să cunoască bine locul în care se află.

Fosta Jurnalistă Mădălina Precup este ambasador BiziHub pentru Județul Argeș

Sunt onorată de această colaborare și îmi doresc să cresc alături de comunitate. Pentru început vreau să ne facem cunoscuți cu acest concept și în Județul Argeș. Publicul să asimileze informația, serviciile și beneficiile pe care le oferim și să conștientizeze de ce este nevoie de așa ceva în mediul de afaceri argeșean. Scopul principal este să susținem afacerile locale, să formăm o comunitate a antreprenorilor și afacerilor locale și să ne susținem reciproc. Prin intermediul BiziLiveTV vor exista și o serie de interviuri video „In dialog cu antreprenorii” prin care să promovăm antreprenorii argeșeni și buziness-urile lor. Vă invităm să apreciați pagina BiziHub Argeș unde puteți fi la curent cu noutățile din comunitate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: