Micuța Alessia are nevoie de ajutor! La Pitești se organizează …..

În perioada 19-20 septembrie, în parcul din Lunca Argeșului, se va organiza și un târg caritabil pentru Alessia Lăcrămioara Curcă.
În cadrul târgului caritabil se vor vinde diverse obiecte, precum cărți, hăinuțe sau jucării, iar bănuții strânși vor fi adăugați sumei strânse deja.
Iată povestea Alessiei:
Alessia Lăcrămioara Curcă are doar 1 anișor și 4 luni și este diagnosticată cu SMA-1 (Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1).
SMA-1 înseamnă degradarea progresivă a celulelor musculare de la nivelul întregului corp, inclusiv degradarea celulelor de la nivelul aparatului respirator, ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.
Vestea minunată este că recent a fost aprobat spre vânzare Zolgensma, un tratament care oprește evoluția acestei necruțătoare boli. Șocant este costul acestui vaccin, considerat cel mai scump medicament din lume.
Pentru Alessia, o viață lungă și frumoasă costă 2.1 milioane dolari. De obicei, copiii bolnavi fac stop cardio respirator înainte de împlinirea vârstei de 2 ani, astfel că este foarte importantă intervenția din timp și administrarea vaccinului Zolgensma cât mai repede.
Foarte mulți oameni i s-au alăturat Alessiei în această călătorie, însă are nevoie de încă și mai mulți ca să ajungă la destinație.
Prin toate metodele de donare s-au strâns până acum aproximativ $400.000 din cei 2.125.000 dolari necesari.
Donații se pot face și în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania, beneficiar fiind „Asociația pentru micuțul Noel”:
LEI: RO33BTRLRONCRT0532233601
EURO: RO80BTRLEURCRT0532233601
LIRE: RO38BTRLGBPCRT0532233601.

 

 

 

 

Mii de argeșeni fără curent electric! Vezi zonele afectate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: