„Școlile și grădinițele din Mioveni sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar!”

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.  „Luni, 14 septembrie 2020, va începe noul an școlar, iar clopoțelul se va auzi din nou răsunând, după aproape șase luni de pauză.
Pentru ca activitatea în unitățile de învățământ din Mioveni să se desfășoare în cele mai bune condiții, administrația locală și-a asumat o serie de sarcini și obligativități pe care le-a dus la îndeplinire cu responsabilitate.
Investițional, Primăria Mioveni răspunde de construcția, extinderea, modernizarea și dotarea unităților în care se pregătesc peste 7.000 de elevi din Mioveni și din zonele limitrofe. Pe lângă acestea, au fost asigurate condițiile de siguranță sanitară prin acțiuni repetate de dezinfecție și igienizare a tuturor claselor și spațiilor, au fost asigurat resurse materiale și suficient personal de specialitate.
Au fost achiziționate și distribuite tablete electronice și abonamente de internet pentru sute de elevi care provin din familii defavorizate, au fost realizate parteneriate cu agenți economici, care au donat școlilor 50.000 măști faciale de protecție și peste 2 tone de soluție pentru dezinfectat mâinile și suprafețele.
Chiar dacă acest început de an școlar va fi unul atipic, fără festivități și în condiții speciale de siguranță și distanțare, reprezentanții primăriei, la fel ca și cei ai poliției vor fi în preajma fiecărei unități de învățământ și vor supraveghea pentru ca măsurile de siguranță impuse să fie respectate.
Vă doresc un an școlar plin de reușite, un an care să aducă un plus de liniște, un plus de performanță în sistemul de educație la construcția căruia contribuim fiecare în egală măsură.
Mult succes tuturor!”.

O nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice la Mioveni

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: