Primarul Ion Georgescu, mesaj pentru iubitorii fotbalului din Mioveni

Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj important pentru suporterii echipei de fotbal.

Redăm mai jos mesajul acestuia:

„Dragi iubitori ai fotbalului din Mioveni

Sunt dezamăgit de rezultatele echipei de fotbal CS Mioveni. Este inadmisibil să conduci, într-un meci cu o miză atât de importantă și totuși să pierzi, pe teren propriu.

Ca om, ca suporter și primar al orașului cred că m-am consumat cel mai mult sub povara rezultatelor negative. Nu sunt de acord cu răutățile care circulă în spațiul public, pentru că am încercat continuu să asigur toate condițiile pentru sportul de performanță din oraș, pentru toți sportivii, fie că mă refer la fotbal, handbal, volei, judo, karate, etc., dar și tuturor secțiilor de copii.

Ca și dumneavoastră, sunt supărat și afectat de ce se întâmplă, însă, în mod obiectiv vă rog să conștienizați că nu eu joc în teren sub culorile clubului nostru. Sunt vulcanic, recunosc, dar o fac din dragoste pentru sport și performanță.

Îmi mențin afirmațiile – “Nu promovează, nu mai finanțăm!”. Aștept urgent măsurile/sancțiunile consiliului de administrație ale clubului. Nu mă dezic de ceea ce am spus public după meciul pierdut cu UTA.

Acum, în cel de-al 13-lea ceas, mica șansă care mai există poate o vom putea fructifica la barajul de promovare! Cu o floare nu se face primăvară, dar speranța moare ultima”, a scris edilul din Mioveni.

Amintim că CS Mioveni a ratat promovarea directă în Liga 1, după ce a pierdut surprinzător împotriva Petrolului (scor 1-2), echipă rămasă fără obiectiv.

Cu o remiză pe teren propriu în meciul din ultima etapă, formația pregătită de Claudiu Niculescu ar fi încheiat playoff-ul pe locul secund, în spatele celor de la UTA Arad. După 2 victorii consecutive, CS Mioveni a cedat presiunii și n-a obținut vreun punct în meciul cu Petrolul. Prin urmare, trupa argeșeană a încheiat sezonul pe locul 3 și va merge la baraj.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: