Marele apărător al Ardealului, Klaus Iohannis, a atacat la Curtea Constituțională a României legea privind declararea zilei de 4 iunie drept „Ziua Tratatului de la Trianon”.

Probabil, în viziunea sa, românii nu au dreptul să sărbătorească unirea Transilvaniei! Oare unde i-a dispărut domnului Iohannis românismul pe care îl afișa scrâșnind din dinți atunci când ne spunea cum vrea PSD să vîndă Ardealul ungurilor?

⚠️Iată că, la scurt timp, același președinte contestă o lege atât de importantă pentru români și pentru Ardealul al cărui mare apărător se autoproclamase. După ce ne-a uimit cu cunoștințele lui de limba maghiară, astăzi președintele a trecut la limba latină, explicând în termeni de știința dreptului de ce nu e bună legea Trianonului: per se, de plano, rațiunea intuitu personae, ultra vires, obligativitatea erga omnes….. ce de cuvinte ați învățat, domnule președinte!

Din păcate pentru noi, sunt doar vorbe goale care nu ne ajută la nimic și care nu mai prostesc pe nimeni. Praf în ochi! Această răzgândire, această întoarcere la 180 de grade într-o perioadă atât de scurtă ne arată foarte clar care sunt interesele pe care le servește președintele României. În niciun caz nu sunt interesele pe care ar trebui să le servească, interesele pentru care a fost votat!
Apropo, ce ziceți domnilor liberali argeșeni care nu mai conteniți cu niște comunicate de presă penibile în care vă autointitulați salvatorii națiunii și vă arătați profund indignați de acțiunile populiste ale politicienilor? Președintele dumneavoastră ce interese servește?

Ați văzut vreodată o dovadă mai mare de populism și cinism politic decât la acest președinte care astăzi spune una, mâine face alta și tot timpul este doar pentru el si pentru PNL, dar împotriva poporului român și a României?
Rușine!

Biroul de Presă
PSD Argeș

Lasă un răspuns