Grupul Digi donează echipamente medicale

Grupul DIGI | RCS & RDS a donat aparate de Terapie Intensivă în mai multe spitale din ţară printre care și în Constanța, Craiova și Brașov. Vorbim despre aparatura de ultimă generaţie care lipsea din cele mai multe unităţi spitaliceşti.

Calendarul Oficial Bacalaureat 2020

Au fost livrate primele kit-uri ATI pe care Digi le donează spitalelor din țară (Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, Spitalul Clinic OMF din București, Spitalul Clinic Filantropia din Craiova, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov).
În zilele următoare, vor fi montate și echipamentele donate Spitalului Municipal Oradea și Spitalul Victor Babeș Timișoara. Așa înțelegem noi, Digi, să fim solidari cu cei care au grijă de sănătatea noastră! Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Prima oprire a caravanei grupului DIGI | RCS & RDS a fost la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Aici au fost donate un ecograf şi un pat complet utilat, cu monitor şi ventilator pentru terapie intensivă.

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa: Paturi, aşa complet utilate, nu aveam. Ecograf mai aveam, dar mai era nevoie de încă un ecograf. Ne este de mare folos echipamentul primit.

Până luna viitoare, compania va dona mai multe astfel de paturi către spitalele din Constanţa.

Ionel Branga, manager zonal RCS&RDS: Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să ajutăm municipiul Constanţa cu 8 kituri complete pentru Terapie Intensivă. 4 le vom livra, aici, la Spitalul de Boli Infecţioase, 4 la Spitalul Judeţean Constanţa. Aceste kituri sunt de mare ajutor pacienţilor care au nevoie de ventilaţie mecanică.

mai multe detalii aici

Lasă un răspuns