Azi, ședință de Consiliu Local, la Mioveni

Așa cum v-am informat, încă din luna aprilie, Mioveniul s-a aliniat orașelor care au recurs la procedura desfășurării ședinței de Consiliu Local în sistem online, pentru a proteja participanții la ședință, din cauza situației actuale.

Astăzi, de la ora 16.00, va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni, ce se va desfășura prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Vor fi discutate, printre altele:

– aprobarea reducerii cuantumului chiriilor și redevențelor, datorate de către locatarii și concesionarii persoane fizice și juridice care au închiriat și concesionat bunuri care fac parte din patrimoniul public și privat al Unității administrativ – teritoriale a orașului Mioveni pentru perioada 01.06.2020 – 31.12.2020.

-aprobarea investiţiei – extindere conductă de distribuţie gaze naturale pe strada Dumitrașcu Brătianu, oraş Mioveni, judeţul Argeş;

– aprobarea protocolului de colaborare-cadru între Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni prin Direcția de Asistență Socială Mioveni, Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

– acordarea unor ajutoare de urgență pentru două persoane cu probleme medicale grave etc.

Ambulatoriile de specialitate din Spitalul Orășenesc Mioveni și-au reluat activitatea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: