Turbo BIO Clean – curățenie profesională cu produse bio!

În această perioadă este mai important decât oricând să păstrăm curățenia, atât acasă, cât și la locul de muncă, dar mai ales să igienizăm cât de des putem. Între curățenie și igienizare este o mare diferență: prin procesul de curățenie îndepărtăm murdăria de la suprafață, adică ceea ce putem vedea, iar igienizarea are rolul să distrugă toți acei germeni care nu au putut fi înlăturați prin curățenie. Unele dintre cele mai eficiente proceduri de igienizare, fie că vorbim despre pardoseală, suprafețele din bucătarie și din baie sau mochete si covoare este utilizarea aparatelor profesionae pe bază de aburi. Vaporii utilizați de aceste aparate au până la 200 de grade Celsius și distrug microbii și virușii chiar și în cele mai dificile locuri.

O altă soluție pentru a igieniza este alcoolul  sanitar! Acesta poate fi pus într-un pulverizator și folosit cât mai des pentru mânere, clanțe, întrerupătoare, telefon, telecomandă, blatul și masa din bucătărie. Lăsați suprafețele umede 10-15 minute pentru a acționa. Pardoseala sau baia pot fi dezinfectate cu o soluție făcută dintr-o parte clor și trei părti apă.

Alte sfaturi utile despre curățenie, igienizare, eliminarea petelor dificile puteți găsi pe www.turbobioclean.ro la secțiunea blog. https://turbobioclean.ro/2020/03/24/cum-si-cand-trebuie-sa-igienizam-locuinta/

TURBO BIO CLEAN este o firma de curatenie profesionala ce utilizeaza produse bio. Ele nu sunt toxice pentru cei care le folosesc și pot fi utilizate în siguranță în locurile în care sunt bebeluși, copii sau persoane alergice. Produsele bio de curățenie nu poluează mediul. Toate produsele de curățenie ajung în  canalizare, iar din canalizare în apă, în aer și în sol.

Alte servicii pentru care puteți contacta Turbo BIO Clean: curățenie generala și de întreținere, curățenie după constructor și după evenimente, curățare tapițerii, mochete, covoare, interior mașină, igienizare cu vapori la 200 de grade Celsius.

Turbo Bio Clean oferă servicii în DOMENIUL PRIVAT(case, vile, apartamente) și CORPORATE (birouri, show-roomuri, spații comerciale, cabinete medicale, școli, afterschool-uri, farmacii) în Județele București, Ilfov, Dâmbovița, Brașov, Prahova și Argeș.

Vă reamintim că în perioada 16 martie-16 aprilie pe facebook se desfășoara concursul în urma căruia puteți câștiga un set de produse profesionale pentru curățenie și un voucher de 50% reducere la orice pachet de servicii. Astfel dorim să venim în ajutorul dumneavoastră cu un cadou care să vă fie de folos la curățenia după Paște. Bucurați-vă de sărbătorile Pascale, de curățenie ne ocupăm noi.

Turbo BIO Clean – curățenie profesională cu produse bio!

Medicii din Mioveni, videoconferinţă cu chinezii

Lasă un răspuns