Informare importantă pentru cetățenii orașului Mioveni

Persoanele care intenționează să părăsească domiciliul, în baza unui motiv clar și real, vor trebui să completeze, începând cu data de 25 martie 2020, în conformitate cu cu Ordonanţa Militară emisă de MAI, o declaraţie pe proprie răspundere în care să precizeze motivul deplasării şi traseul acesteia. În cazul celor care merg la serviciu, este necesară o adeverinţă permanentă din partea angajatorului care să ateste că prezenţa la locul de muncă este esenţială pentru activitatea organizaţiei şi nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.
Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. Declarația se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.
Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografierea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.
Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-ul primăriei, la adresele de mai jos:

Adeverinta angajator

Declaratie proprie raspundere

Folosiți serviciile online pentru plăți! Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare!

Lasă un răspuns