Accident cu o victimă în Pitești

Un carambol a avut loc, în această dimineață, în zona Liceului Zinca Golescu din Pitești. Trei autoturisme au fost implicate, incidentul

producându-se din cauza nepăstrării distanței regulamentare în trafic.

Autoturismele au fost ușor avariate, însă în urma impactului, un pasager, care se afla într-unul dintre autoturisme, a fost rănit.

În zonă se află polițiștii Biroului Rutier Pitești efectuarea cercetărilor și pentru dirijarea traficului în vederea eliberării părții carosabile.

De asemenea, o ambulanță este la fața locului.

 

Update:
Din primele verificari, efectuate de politistii Biroului Rutier Pitesti s-a stabilit ca un barbat de 53 de ani, din Pitesti, care conducea un autoturism pe str. Egalitatii, sensul de mers catre str.Calea Craiovei, nu ar fi pastrat distanta regulamentara in mers, intrand inncoliziune cu autoturismul care circula regulamentar on fata sa, condus de un barbat de 28 d ani, din Pitesti, in care se afla ca pasager si o femeie de 51 de ani, din Pitesti.
In urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat intr-un al treilea autoturism, condus de un barbat de un barbat de 39 de ani, din Ploiesti, judetul Prahova, care intentiona sa efectuese viraj dreapta.
Din eveniment a rezultat ranirea usoara a femeii din al doilea autoturism, care a fost transportata la o unitate medicala cu diagnosticul preliminar de cintuzie hemitorace drept.
In cauza a fost intocmit dosar penal conform art 196 din Codul Penal, iar politistii continua cercetarile, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a produs.

Lasă un răspuns