Stație ITP și service

Stația noastră ITP, cuprinde o gamă de echipamente moderne și este deservită de specialiști în domeniu, ceea ce garantează verificarea autovehiculului dumneavoastră din punct de vedere tehnic, pentru a întruni cele mai exigente norme privind siguranța dumneavoastră în trafic și normele de poluare admise.

Lucrările se efectuează pe standuri moderne care permit efectuarea operațiilor pentru orice tip de autovehicul din clasele a II-a și a III-a (inclusiv cele dotate cu instalație GPL și GNC).

SERVICE AUTO:
Servicii oferite: mecanică (autoturisme, 4X4, autoutilitare), electrică, diagnoză pe calculator, geometrie, înlocuire anvelope, revizie tehnică, înlocuire lichid de frână și aerisire instalație, schimb ulei, înlocuire/echilibrare roți, dejantat roți autoturisme și camioane, comandă piese și accesorii. Oferim garanție pentru lucrările efectuate.

STAȚIE ITP:
Putem verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5 t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5 t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5 t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5 t.

Programările se fac la punctul de lucru din DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul “Pod Colibași peste Râul Doamnei” sau la telefon 0722.535.013.

Programul de funcționare:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00;

Sâmbătă: 09.00 – 12.00.

 Acţiune de distribuire a produselor de igienă către persoanele defavorizate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: