Cetatenii care decid sa-si ingrijeasca singuri spatiile verzi din jurul blocului sunt rugati sa depoziteze resturile vegetale in locurile special amenajate!

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, operatorul serviciului de administrare a spațiilor verzi din orașul Mioveni, vă reamintește că toaletarea copacilor și executarea lucrărilor de tăiere a trandafirilor din jurul blocurilor poate fi realizată doar de către societatea noastră, cu personal calificat.

     Cetățenii care aleg să își îngrijească singuri spațiile verzi din jurul blocului o fac pe propria răspundere, situație, în care trebuie să-si ridice si resturile vegetale adunate în urma toaletării si să le depoziteze în locurile special amenajate. Poza atașata este o dovadă a faptului că în ciuda insistențelor noastre cetățenii au decis altfel.

    Pentru evitarea unor astfel de situații, avem rugămintea ca măcar să ne încunoștințați de o astfel de activitate pentru ca angajații din cadrul Serviciului de Salubritate să poată ridica resturile vegetale dacă cei care au toaletat nu au făcut-o, finalizând lucrarea.

400.000 lei pentru proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: