Argeșean dat dispărut! Vezi unde a fost găsit

În ziua de 27 septembrie a.c., M. MARIAN, de 42 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Hârsești, fără a mai reveni la domiciliu.
Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.

A început Campionatul Mondial de Darts! Mioveniul are 3 jucători în lotul național

În seara zilei de 7 octombrie, acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.
Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți.
În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea, în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație.

update: Politistii efectueaza verificari, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor si luarea masurilor legale care se impun, bărbatul riscând să fie sancţionat contravențional, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgenta, amenda prevazuta pentru alertarera falsa a agențiilor specializate de intervenție fiind cuprinsă între 1500 și 5000 de lei.


Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română- Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: