Spatii amenajate pentru rulote, zona de picnic Faget

Românii își arată din ce în ce mai mult pasiunea pentru calătorii, astfel încât în ultimii ani sunt din ce în ce mai atenți la condițiile puse la

dispoziție de campingurile amenajate pe teritoriul țării. Ei bine, în România domeniul turistic s-a dezvoltat destul de mult, iar investitorii din acest domeniu au oportunitatea de a amenaja cât mai multe spații destinate drumeților, care au la dispoziție o rulotă și își doresc să rămână o noapte intr-un loc confortabil și sigur.

   Dacă doriți să faceți o ieșire în orașul Mioveni sau vă aflați în zonă cu rulota, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni vă pune la dispoziție în zona de picnic din cartierul Făget, un loc special amenajat, destinat campingului iar taxa percepută pentru acest serviciu este de 50 RON/zi.

   Locația se află la o distanță foarte mica față de oraș, iar acest lucru vă oferă și posibilitatea de a vizita obiectivele turistice precum: Catedrala   Sf. Petru și Pavel” care tronează în centrul orașului, fiind una din cele mai impunătoare de acest gen din țară, Cula de la Racovița – Muzeul Etnografic “Profesor Constantin Năstase”, Centrul Civic, Mânăstirea Vieroș.

   Totodată, societatea noastră vă pune la dispoziție o serie amplă de facilități precum: spațiul special amenajat pentru picnic, utilat cu gratare, mese și bănci, foișoare, camere video, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cu vegetație medie și joasă, iluminat public, conexiuni electrice și grupuri sanitare.

   Persoană de contact: Dumbravă Constantin,  tel: 0744827772

Fotbaliștii din Mioveni vor juca acasă

Lasă un răspuns