Asfaltarea Bulevardului Dacia din Mioveni va continua!

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a primit ieri promisiuni ferme din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la

continuarea asfaltării bulevardului Dacia, acesta făcând parte din rețeaua de drumuri naționale. Întâlnirea a avut loc  la minister, din delegația argeșeană făcând parte și primarii din Pitești și Mărăcineni. 
Rădăm mai jos postarea edilului din Mioveni:

“În această dimineață, alături de colegii primari din Pitești și Mărăcineni am avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, unde am discutat despre o serie de obiective care urmează să fie finanțate în județul Argeș, ori sunt deja în curs de realizare. Principalul subiect abordat a fost constructia unui nou pod de legătură între DN73 și Autostrada A1, peste râul Argeș, până la Peco Luckoil din Mărăcineni, care va prelua traficul greu spre și dinspre Uzina Dacia. Totodată, am primit asigurări că va continua etapa a doua de asfaltare a bulevardulului Dacia, după ce în vară au fost asfaltate segmentele de la capetele bulevardului, respectiv din zonele Racovița și Colibași”, a transmis după întâlnire  pe pagina sa de facebook primarul Ion Georgescu.

Fotbaliștii din Mioveni vor juca acasă

Lasă un răspuns