STERILIZAREA, singura soluție pentru stoparea inmulțirii necontrolate!

Problema câinilor fără stăpân încă nu a putut fi stopată, cauza acestui fenomen găsindu-se în numărul mare de câini nesterilizați care se

împerechează necontrolat, fie că sunt câini din gospodării, fie că sunt câini fără stăpân.
Sterilizarea este un act de responsabilitate, și singura soluție pentru bunăstarea animalelor și implicit a noastră. Aceasta previne boli ale aparatului urogenital, gestații și pui nedoriți.

În perioada 23-24 Octombrie, începând cu orele 08.15, Primăria Oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhilfe Hoffnung – Aulim Smeura vă oferă acest lucru GRATUIT.

Clinica mobilă de castrare a Asociației Tierhilfe Hoffnung – Aulim Smeura va fi adusă la Zona de Picnic Făget, iar cei interesați pentru programări, sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0736 002 557.
Atenție! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancționează cu amendă de până la 10000 RON! Noi vă oferim acest serviciu GRATUIT!
Echipele de medici veterinari vin aici special pentru dumneavoastră!
Primăria orașului Mioveni prin Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș, nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, dar și prin promovarea campaniei de castrări gratuite.

Lasă un răspuns