La cel puțin 50 de invitații primiți cadou plicurile de bani!

,,La Kraft Atelier, toamna se numără ofertele! În luna septembrie  comenzile care depășesc 50 de bucăți (se pot comanda invitații, meniuri sau numere de masă) primesc PLICURILE DE BANI CADOU. Acestea vor fi personalizate după dorințele clienților(nume, culori, fonturi, text, etc).

 

Din această primăvară „Atelierul de invitații Mioveni” a trecut printr-o rebranduire devenind astfel ,,Kraft Atelier”, numele kraft fiind dat de la cunoscuta hârtie cu același nume. Redenumirea a venit natural, odată cu lărgirea sectorului de activtatea de la un singur domeniu, cel de PRINTING(invitații de nuntă, numere de masă, plicuri de bani, broșuri, mape de prezentare, grafică, web, etc) la încă două domenii: serviciile FOTO(ședinte foto profesioniste, albume foto, etc) și cele VIDEO(evenimente private, corporate, reclame instituții și firme, videoclipuri artiști, etc). Odată cu această schimbare, lună de lună am oferit clienților nostril oferte precum asamblarea gratuită, concurs cu 150 de invitații cadou, reducere de 25% la meniuri și la numere de masă, oferte personalizate și oferte surpriză.

Acum lucrăm la lărgirea gamei de accesorii pentru nuntă și botez (mărturii, lumânări, chiar și hăinuțe pentru bebeluși) și la un catalog nou. Vă așteptăm cu drag la sediul nostru din Casa de Cultură Mioveni, de luni până vineri, de la 10:00 la 18:00.”

www.kraftatelier.ro

 

FACEBOOK KRAFT ATELIER – INVITAȚII DE NUNTĂ

 

,,Precup Mădălina, fondator Kraft Atelier”

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: