Elevii de 10 la Bacalaureat vor fi premiați cu excursii la Budapesta și Viena

Elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat au fost primiţi, astăzi, la Consiliul Județean Argeș, cu mesaje de felicitare de către președintele C.J. , Dan Manu, și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă.

În total, opt elevi din Argeș au obținut media generală 10 la examenul de Bacalaureat. Șase dintre ei sunt de la Colegiul Național “Ion C. Brătianu” Pitești, iar ceilalți doi sunt de la Liceul Teoretic “Ion Mihalache” Topoloveni, respectiv Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești.

Tinerii au primit din partea președintelui Dan Manu un mic cadou, o legitimație care le permite să aibă acces gratuit pentru vizitarea și participarea la evenimentele organizate în instituțiie de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean (spectacole organizate de instituțiile C.J. Argeș, dar și vizitarea muzeelor din județ aflate în administrarea acestor instituții). De asemenea, s-a stabilit ca în perioada 2-4 septembrie 2019, Consiliul Județean Argeș să organizeze pentru elevii cu media 10 la BAC și Evaluarea Națională o excursie la Budapesta și Viena.

O nouă atenţionare de călătorie pentru Grecia: Ploi torenţiale, vânt şi grindină

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: