FCSB va juca 5 meciuri din Liga 1 la Pitești

FCSB revine la Pitești cu meciuri din Liga I, după ce a mai disputat partide din primul eșalon fotbalistic al țării, pe Stadionul Nicolae Dobrin și în sezoanele trecute.

Anunțul a fost făcut ieri de conducerea vicecampioanei României, cu precizarea că perioada în care echipa lui Gigi Becali va evolua în Trivale, este 15 iulie – 1 septembrie. În același timp, partidele din Europa League, vor fi disputate de bucureșteni, pe Stadionul din Giurgiu. Cele două mutări au fost făcute de subalternii lui Becali, din cauză că pe Arena Națională se pregătește un concert Metallica, iar gazonul va fi impracticabil pentru o buna perioadaă.

„Din dorinţa de a informa corect suporterii cu privire la stadioanele care vor găzdui partidele FCSB de pe teren propriu în perioada următoare, facem următoarele precizări:

– ţinând cont de situaţia gazonului de pe Arena Naţională, care a fost şi va fi deteriorat în urma evenimentelor culturale din lunile iulie şi august 2019, clubul nostru a fost obligat să găsească cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea jocurilor din preliminariile UEFA Europa League şi Liga 1.

– s-a decis ca partidele din tururile preliminare ale UEFA Europa League să se dispute pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, arenă care respectă standardele UEFA Elite 3.

– de asemenea, partidele de pe teren propriu din Liga 1, în perioada 15 iulie – 1 septembrie 2019, vor fi disputate pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Piteşti, pe care roş-albaştrii au mai evoluat şi în sezoanele trecute.

Vom reveni pe Arena Naţională în luna septembrie, după ce gazonul va fi înlocuit în totalitate, conform informaţiilor oferite de Primăria Capitalei.

Profităm de această ocazie pentru a mulţumi conducerilor cluburilor AFC Astra Giurgiu şi FC Argeş pentru sprijinul acordat. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm alături de noi atât la Giurgiu, cât şi la Piteşti!” se arată în comunicatul remis de conducerea FCSB.

În perioada anunțată de fcsb-iști, 15 iulie – 1 septembrie, în Liga I, FCSB are programate 5 partide pe propriul teren, care după cum au anunțat, le vor disputa la Pitești:

# 14 iulie – etapa 1: FCSB – Hermannstadt

# 27 iulie – etapa 3: FCSB – FC Botoșani

# 10 august – etapa 5:FCSB – FC Voluntari

# 17 august – etapa 6: FCSB – Poli Iași

# 31 august – etapa 8: FCSB – Viitorul

Festival Național de Folclor, la Mioveni!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: