Fapt diversUltimele știri

Antrenorul Ionuț Popa are nevoie de ajutor

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, face un apel la oamenii de bine pentru a-l ajuta pe fostul tehnician al galben-verzilor, care a adus echipa de fotbal în Liga I în 2011. Ionuţ Popa este grav bolnav, iar suporterii, fanii, și prietenii încearcă să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe antrenorul de 66 de ani.
“Carismaticul antrenor Ionuţ Popa, cel care a condus echipa CS Mioveni în sezonul 2010-2011, se confruntă cu probleme mari de sănătate și are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza unor grave probleme de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea lui Popa s-a agravat recent, iar acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea celor care i-au apreciat munca și personalitatea. Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la CS Mioveni și mult așteptata promovare în Liga I, pe care echipa a reușit-o în 2011 sub comanda sa”, a transmis pe pagina sa de facebook edilul din Mioveni.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank

RO51 RZBR 000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului antrenor, Medamira Popa.

Astăzi, în Pitești, a fost găsită o cutie cu muniție.

Lasă un răspuns

trafic.ro