Intalnire pregatire Campionat Mondial Kaiac Canoe

În perioada 01 – 04 august 2019, la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa, se vor desfăşura Campionatele Mondiale de Kaiac-Canoe

Sprint Juniori şi Tineret U23. Astăzi, 2 iulie 2019, la Consiliul Județean Argeș, a avut loc o întâlnire la care au participat reprezentanți din conducerea tuturor instituțiilor implicate în organizarea acestui eveniment internațional.

Alături de președintele Consiliului Județean Argeș – Dan Manu și vicepreședintele Simona Brătulescu, au fost prezenți președintele Federaţiei Române de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu, antrenorul federal – Ionel Constantin, prefectul Emilian Dragnea, șefii instituțiilor de siguranță și ordine publică din Argeș – I.P.J., I.S.U. și I.J.J., conducerea D.S.P. Argeș și a Serviciului Județean de Ambulanță, directorul Complexului Sportiv Național Bascov-Budeasa, Aurel Brătulescu, viceprimarul Municipiului Pitești, Laurențiu Zidaru, primarul Orașului Mioveni, Ion Georgescu, primarul Comunei Bascov, Gheorghe Stancu, și primarul Comunei Budeasa, Nicolae Rachieru.

Discuțiile au fost legate atât de serviciile de cazare și transport, cât și de măsurile de siguranță și protecția sportivilor. Evenimentul mondial de la Budeasa presupune o dislocare uriașă de forțe, ținând cont de faptul că peste 1300 de sportivi din 60 de țări participante vor veni în Argeș.

Argeșul este pentru a doua oară gazda acestei competiții internaționale. Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe Under 23 s-a desfășurat pentru prima oară în România, în urmă cu doi ani, la Complexul Sportiv Național Bascov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: