EvenimentTop știri

Primarul Ion Georgescu, mesaj de mulțumire

Evenimentele prilejuite de Zilele orașului Mioveni, care au avut loc în perioada 28-30 iunie 2019, s-au dovedit a fi şi în acest an un succes.

Cu acest prilej, primarul oraşului, Ion Georgescu, ține să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a acestor manifestări.

“În numele Primăriei și al Consiliui Local Mioveni doresc să le transmit sincere mulţumiri tuturor acelor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor incluse în programul din acest an al Zilelor Orașului Mioveni – Poliției Mioveni, Jandarmeriei, Poliției Locale și S.V.S.U. Mioveni care au asigurat permanent ordinea în oraş și protecția bunurilor, Serviciului de Ambulanță, echipei de la Centrul Cultural Mioveni, echipelor de permanență și celor din teren de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, precum și partenerilor noștri care s-au implicat – Direcția Județeană de Tineret și Sport, Asociația Sportivă Colibași, Voluntarilor TEAM Mioveni, reprezentanților mass-media şi, nu în ultimul rând, cetăţenilor oraşului Mioveni care au fost alături de noi într-un număr foarte mare”.Super distracție pentru juniorii din Mioveni

 

Lasă un răspuns