PoliticUltimele știri

Andrei Gerea, după ce moțiunea de cenzură a picat

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a reacționat imediat după votul moțiunii de cenzură. Chestorul Camerei Deputaților a susținut că opoziția a păcălit aștepările celor care i-au votat la alegerile europarlamentare prin depunerea acestei moțiuni de cenzură care nu avea nicio șansă să treacă. Deputatul de Argeș a subliniat că PNL, USR, PMP și restul opoziției nu aveau nicio intenție să ajungă la guvernare, pentru că preferă să stea pe margine și să critice, sperând că astfel vor opține ceva puncte electorale.

Rezultatul moțiunii era previzibil. Nu aveam cum să ne așteptăm la altceva. Coaliția ALDE-PSD a arătat din nou că este solidă și că partidele haștagiste nu sunt în stare să ajungă la un consens nici măcar în opoziție, darămite să mai și guverneze. Și, chiar dacă mulți analiști au spus că ar fi fost mai bine să ieșim de la guvernare ca să îi lăsăm pe băieții haștagiști să își mai probeze încă o dată incompetența, am considerat că trebuie să ne respectăm asumarea guvernării și punerea în aplicare a programului de guvernare. Este evident că, prin această moțiune de cenzură, cu o oaste de strânsură, opoziția și-a păcălit electoratul, mimând că vrea să ajungă la putere, când de fapt băieții nu știau cum să fugă mai departe de asumarea responsabilității venirii la guvernare. Cum să vină la guvernare, conduși de asistatul social Ludovic Orban, singurul lider din istoria PNL care este șomer?!
Moțiunea a arătat din nou că de actuala opoziție este doar gura. Mai greu cu faptele. Dacă nu e de țipat, de aruncat invective, nu se prea descurcă.
În textul moțiunii, tocmai partidele care au ridicat insulta la nivel de politică de stat, au acuzat guvernarea de dezbinare. Tocmai politicienii care promit lichidări de proprietăți și arestări de oameni, care spun că proprietatea privată este ceva rău, care idolatrizează un președinte care a împărțit România în alegătorii săi și restul cetățenilor. E cam ridicol.
Cred că a devenit evident, chiar și pentru cei care i-au votat, că oamenii aceștia fug de muncă! PNL și USR vor să stea pe margine pe mai departe pentru a critica, pentru a nu-și afecta procentele.
Acțiunile opoziției de la alegeri până azi? Perdele de fum și isterie inutilă. Oameni buni, Orban, Barna, Cioloș, Rareș Bogdan, Băsescu, precum și alți lideri înainte de campania electorală anunțau că vin la guvernare, că fac, că dreg. Ce au făcut de o lună de zile? Amețiți de voturile românilor de la europarlamentare, s-au aruncat într-o luptă internă pentru putere, pentru scaune și privilegii. Nu cred că, uitându-se la acești politicieni, vreun investitor i-ar dori, sincer, la guvernare. Acești oameni care nu se înțeleg nici în opoziție, ar fi produs o profundă criză guvernamentală care ar fi aruncat țara în haos, din prima zi în care ar fi la putere.
Mai mult, au început să iasă la suprafață diversele găinării făcute de cei din USR cu privire la cheltuielile din campania electorală. 
Gruparea oamenilor „noi” în politică lovește din nou cu o altă finanțare cu probleme a campaniei electorale. Deja devine o regulă la USR să nu fie în regulă cu cheltuielile în campanie, același lucru petrecându-se și în 2016. Oare ce scuză vor mai găsi de data asta cioloșiștii și useriștii? Tot guvernarea e de vină?
Aceștia sunt oamenii opoziției: o mână de politicieni care fug de responsabilități, care nu vor să facă lucruri pentru români. La guvernare mai greșești, te erodezi, nu ești pe placul tuturor. De aceea fug și PNL și USR de guvernare. Ei vor, la fel ca președintele Iohannis, să fie înfășurați în staniol pentru a nu fi pătați, a scris Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook

Argeș: Razie în trafic! Polițiștii au dat amenzi de aproape 100.000 de lei

Lasă un răspuns

trafic.ro