Rock’n’Ride Fest, primul festival moto-rock din zona oraşului Mioveni

Sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 13:00, avem deosebita plăcere de a vă invita la Rock’n’Ride Festival, primul festival moto-rock din zona oraşului Mioveni.
Prima ediție a Rock’n’Ride Festival se desfășoară în perioada 22 – 23 iunie, într-un loc fascinant, unde natura, motocicletele și rock-ul sunt într-o armonie perfectă. Asta înseamnă Rock’n’Ride Festival – un eveniment de excepție ce va avea loc în Parcul de Picnic Făget, de lângă oraşul Mioveni, Judeţul Argeș. Aici veți găsi aer curat, iarbă bogată, oameni de calitate și unele dintre cele mai bune trupe rock din țară.
Vedetele Festivalului Rock’n’Ride vor fi Trooper şi My Queen Tribute by Dan Helciug.
Printre cei care vor susţine concerte în cadrul Festivalului Rock’n’Ride, programat în perioada 22-23 iunie a.c. la Făget, mai sunt trupe precum Olly of Queens, Fără Vise şi Kunnstra.
Vom începe sâmbătă, 22 iunie, la 10:30 cu o expoziţie moto pe platoul Centrului Civic Mioveni, urmând ca la 13:00 să plecăm în paradă către Parcul de Picnic Făget. La 16:00 vor începe jocurile şi concursurile specifice unui festival moto-rock, iar de la 18:00 vor urca pe scenă Kunnstra, Olly of Queens, Fără Vise, My Queen şi Trooper. Distracţia va continua cu o cântare folk în jurul butoaielor cu foc până dimineaţa.
Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, tras cu arcul, tiroliană, parcare, zonă de food & drink, jocuri şi concursuri moto, dar şi zone de relaxare. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la hotelurile şi pensiunile din zonă.

ANAF avertizează asupra unei posibile fraude prin SMS

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: