Gerea: Ministrul zero fonduri europene din guvernarea Cioloș are tupeul să îi numească pe deținuții politici borfași

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea îl desființează pe Cristian Ghinea după ce useristul, într-o emisiune de dezbatere la care cei doi au participat, i-a făcut pe deținuții politci borfași. Andrei Gerea a readus aminte de afacerile lui Ghinea cu statul, la fel ca în cazul majorității liderilor USR, dar și despre faptul că acesta a fost ministrul zero al fondurilor europene în guvernarea Cioloș La vremea respectivă, Ghinea s-a lăudat că de fapt ar fi avut 1 procent rată de absorbție, nu zero. Și despre acel 1% a vorbit mai în clar vicepreședintele ALDE.
Cristian Ghinea, candidat usrPlus : „borfași din ăștia care se dau acum deținuți politic” ‼️

„Personajul Cristian Ghinea, ministrul zero al fondurilor europene al guvernului Cioloș: pentru români ba, pentru SRI da!
Un personaj controversat, ajuns grație partidului cu epoleți până în funcția de ministru, postură din care s-a ocupat ca SRI să primească fonduri europene într-un proiect de supraveghere generalizată a cetățenilor, deghizat în eGuvernare vorbește despre deținuți politic precum Iulius Filip, Ioan Muntean sau Marin Iancu drept borfași‼️
De ce? Pentru că acești oameni au avut curajul să îi spună în față lui Klaus Iohannis că fostul procuror șef #AugustinLazar a fost un procuror comunist torționar, care i-a ținut pe deținuții politici în beciul de la Aiud destinat celor considerați de securitate și de comuniști dușmani ai poporului”, a postat Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: