Tragedie în Vinerea Mare la Stâlpeni! -video-

Așa cum v-am informat, în această după amiază, o adevărată tragedie s-a produs la Stâlpeni, pe DN73. Un motociclist implicat într-un accident cu autoturism a fost găsit inconştient, iar echipajele SMURD nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a constatat că victima, în vârstă de 32 de ani, era subofiţer al Poliţiei Municipiului Piteşti.

Șoferul vinovat care se deplasa către Câmpulung a încercat să facă o manevră de întoarcere fără a se asigura, iar motociclistul s-a izbit de autoturism.
Trei victime din autoturism, printre care o fetiţă de trei anişori, au suferit răni destul de grave şi au fost transportate la spital cu multiple traumatisme.

 

Acum! Accident grav în Argeș!

6 comentarii la „Tragedie în Vinerea Mare la Stâlpeni! -video-

 • 26 aprilie 2019 la 18:42
  Permalink

  Trebuie să înțelegem toți că DN73 CÂMPULUNG – PITEȘTI nu este Autostradă. Ce viteză credeți că a avut victima in impactul care se vede în clipul video? 60 km/h? Nu cred.

  Răspunde
  • 27 aprilie 2019 la 01:15
   Permalink

   Atunci dupa tine , motociclistul este de vina ca este ala un mare prost care fara se se asigure…a omorat 1 om si o fetita de cativa anisori a ajuns in spital. Nu conteaza acum ce viteza avea motorul, conteaza ca soferul autoturismului a gresit, daca avea cap nu se ajungea aici. Dar cum toti cretinii se cred soferi, o sa mai moara multa lume.

   Răspunde
   • 27 aprilie 2019 la 17:23
    Permalink

    hai sa-ti spun ceva, sunt motociclist de 13 ani si sofer din ’98. am fost in toate situatiile posibile, atat cu masina cat si cu moto. daca mergi cu mult peste viteza normala pe un sector de drum, ceilalti au impresia ca au timp sa faca diverse manevre. daca ala din masina te vede departe, nu se asteapta ca tu sa vii peste el in masina in doua-trei secunde. vina legala o poarta soferul dar si motociclistul are partea lui de vina. atat te intreb: daca mergea cu viteza legala sau poate nu cu mult peste, ar fi avut timp sa opreasca? sau poate nu sa opreasca dar cu siguranta n-ar fi murit.

    Răspunde
 • 27 aprilie 2019 la 09:18
  Permalink

  Cataline cate de greu iti este sa intelegi ca neacordarea de prioritate,oprirea in dreptul marcajului cu linie continua cat si intoarcerea autovehicului sunt cauzele accidentului ? Chiar cu 40km/h daca mergea motociclistul, tot un impact deosebit de grav pentru el ar fi fost. Asa ca taci dracului boule si multi altii ca tine, care credeti ca doar viteza e principalul motiv de accidente rutiere. Am pierdut un prieten pentru ca un sofer criminal a taiat o curba si a lovit un motociclist care se deplasa corect, fara viteza, fara figuri in trafic,Era un om obisnuit,tanar, cu familie si copil.In creierul vostru tampit si al multor militieni doar viteza aveti in cap.

  Răspunde
  • 29 aprilie 2019 la 07:24
   Permalink

   Politia ar trebui sa incurajeze viteza legala, si daca o motocicleta, care oricum e mai dificil de observat daca nu are luminile aprinse, a depasit de peste 4 ori limita de viteza de 50km/h(cu siguranta avea peste 200), timpul initial pe care soferul autoturismului il anticipase s a redus de 4 ori. Practic un calcul simplu, in 15 secunde practic putea intoarce fara nici o problema se reduce la mai putin de 4 secunde. Nu uitati, viteza ucide! Si sa ma ierte Dumnezeu, coboram pe centura Mioveniului cu 80 km /h si ma depaseste un motociclist cu peste 150 km/h. Soseaua era libera si el mergea in fata mea numai pe linia de separare a benzilor. De ce nu folosesc si ei o banda si sa semnalizeze schimbarea benzilor? Asa se iau permisele categoria A? Daca ei nu se protejeaza ca sunt predispusi accidentelor grave, atunci cine? Un motociclist care circula cu peste 100km /h in localitate se cheama kamikaze!

   Răspunde
 • 27 aprilie 2019 la 14:49
  Permalink

  „Nu conteaza acum ce viteza avea motorul” ce cretinitate !

  Răspunde

Lasă un răspuns