Urmărire în trafic cu FOCURI DE ARMĂ în Argeș!

Focuri de armă noaptea trecută pe autostrada București Pitești. Două persoane bănuite de furt au fost reținute de polițiști după o urmărire ca-n filme. Ei sunt bănuiți că au sustras motorina din rezervorul unui tir.
Acesta se afla într-o parcare situată la kilometrul 110 al autostrăzii București Pitești. Hoții au vizat din timp mașina și s-au dus pregătiți. Au fost văzuți însă de alți doi șoferii care au anunțat autoritățile. Mai mult, ei au încercat să blocheze cu mașinile ieșirea din parcare a autoturismului în care au fost urcate bidoanele cu motorina furată. Hoții au reușit să fugă, dar cu polițiștii pe urmele lor. A fost o urmărire ca-n filme pe mai mult de 5 kilometri. Ca să îi oprească, agenții au tras mai multe focuri de armă. Patru dintre ele au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii.

Viteză record în Argeș!

Într-un final, cu roata spartă, mașina s-a oprit. Doi dintre hoți au fost prinși. Se pare că în autoturism ar fi fost patru. Ceilalți doi au sărit de pe autostradă pe câmpul din apropiere. Hoții prinși au fost duși la sediul Poliției autostrăzi pentru audieri, iar mașina a fost ridicată pentru a fi expertizată. Poliția a deschis un dosar pentru furt si i-a reținut pe cei de hoți.
sursa aici

 

Lasă un răspuns