Cornel Ionică, veşti excelente despre noua Sală a Sporturilor! -video-

Cornel Ionică a venit cu veşti excelente cu privire la noua Sală a Sporturilor care va fi construită în Piteşti. Prin intermediul unui mesaj postat

pe pagina personală de Facebook, edilul a anunţat că Guvernul României a adoptat indicatorii tehnico-economici privind realizarea Sălii Sporturilor.

“Guvernul României a aprobat în ședința de astăzi, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești.
Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susținute și drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect și nu numai. Urmează ca acum Compania Națională de Investiții să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiției. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri.
Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990!
Mai avem și alte proiecte similare depuse la Guvern și veștile bune vor continua!”, a fost mesajul postat de Cornel Ionică. 

Profită de ofertele Kraft Atelier! Începând de astăzi avem și magazin online!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: