Fapt diversTop știri

Veste bună pentru șoferii din Mioveni și din Argeș!

Intersecția dintre DN73 Pitești-Câmpulung și DN73D, spre Mioveni va fi reamenajată.  În câteva luni, sensul giratoriu va fi mutat în mijloc de CNAIR, circulația urmând să devină mult mai sigură.

“După mai multe demersuri la Ministerul Transporturilor, unde am cerut reprezentanților Drumurilor Naționale să realizeze un sens giratoriu la intersecția dintre DN73 și DN73D, din localitatea Mărăcineni, vă anunț că în maximum patru luni zona va fi securizată rutier și fludizată prin relocarea sensului giratoriu în centrul intersecției.
Intersecția este cunoscută pentru gradul ridicat privind pericolul de accidente rutiere, din cauza configurației care le îngreunează șoferilor, ce vin dinspre Colibași, ieșirea în DN73.
Contractual de lucrări a fost semnat la finalul lunii februarie cu firma argeșeană SELCA, cea care a câștigat licitația, iar pe 18 martie directorul CNAIR a semnat ordinul de începere al lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu pe DN 73 Km 6+950 cu DN 73 D Km 0+000.
În următoarele zile firma va încheia procesul-verbal de predare-primire amplasament cu Secția Drumuri Naționale Pitești și va începe lucrările, termenul de execuție fiind de 4 luni”, a anunțat primarul Mioveniului pe pagina sa de facebook.

One thought on “Veste bună pentru șoferii din Mioveni și din Argeș!

Lasă un răspuns

trafic.ro