„Porți deschise” de Ziua Mondială a Apei

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, Organizația Națiunilor Unite stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente. Tema anului 2019 este APĂ PENTRU TOȚI.
Ziua Mondială a Apei este marcată anual și la Mioveni, printr-o serie de acţiuni de educaţie în rândul elevilor.
În acest an, pe 22 martie, începând cu ora 10.00, va avea loc o campanie de informare a elevilor despre importanţa apei chiar în incinta Staţiei de Epurare din Mioveni. Evenimentul este organizat Primăria Mioveni și S.C. S.Ed.C. Mioveni în parteneriat cu şcolile de pe raza oraşului.
Grupuri de elevi şi cadre didactice au posibilitatea să viziteze Staţia de Epurare şi totodată să afle de unde vine apa, cum devine potabilă și ce se întâmplă cu ea după ce o uzăm, dar și de ce este important să nu o risipim. Reprezentanții S.Ed.C. Mioveni vor distribui materiale informative pe tema consumului rațional de apă.
Unităţile de învăţământ din oraş vor avea la dispoziţie un mijloc de transport pentru şcolari.
Societatea noastră se implică constant în activități ce vizează protecția mediului și protejarea resurselor de apă și sperăm astfel să contribuim nemijlocit la conștientizarea tinerei generații în ceea ce priveste rolul și importanța apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.

Cupa presei la tir ediţia 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *