AnunțuriTop știri

Invitații de nuntă și botez la modă în 2019

Invitația reprezintă cartea de vizită a unui eveniment. Alegerea invitației trebuie făcută cu grijă, astfel încât să transmită cât mai multe informații atât despre eveniment, cât și despre miri.Pentru a vă veni în ajutor, am făcut un top al celor mai populare invitații pe care le găsiți la ,,Atelierul de invitații” din Mioveni.

Top 3 cele mai populare invitații de nuntă:

  1. INVITAȚIA CLASICĂ – După ce mulți ani invitația clasică a fost scoasă din peisaj, în ultima perioadă a intrat din nou în atenția viitorilor miri… reinventată! În funcție de tematica și cromatica evenimentului, invitațiile clasice au căpătat amploare după ce au avut loc cele doua nunti regale (Kate Middleton și Prințul William, dar și Megan Markle și Prințul Harry) care au influențat nu numai modelul de invitație, dar și stilul vestimentar, bijuteriile și tematica întregului eveniment. Invitațiile clasice pornesc de la cele alb-negru care au doar câteva accente aurii(plicul, tema generală a evenimentului, etc) și merg până la cele de tipul boho-chic  sau hand-made care ilustrează elemente din natură și sunt accesorizate foarte discret, de cele mai multe ori cu fundițe din satin sau sfoară.

 

  1. INVITAȚIA DE TIP ,,PAȘAPORT” – Invitația ,,pașaport” este comandată de persoanele care abordează o manieră relaxată a evenimentului și sunt pasionate de călatorii. Aceasta mizează pe detaliile de pe margine care ne aduc aminte de plicurile clasice, imaginile cu mijloace de transport, hărți, dar mai ales pe text  care pare un adevărat pașaport… pentru nuntă.

  1. INVITAȚIA DE TIP „BOMBOANĂ” – După mulți ani, când în topul preferințelor mirilor au fost invitațiile de tip papirus, acum pe locul 1 se află invitația ,,bomboană”. Deși în interiorul „bomboanei” se află o hârtie rulată care ne duce cu gândul tot la un papirus, dar reinventat, ideea invitației îmbracă o formă actuală, modernă și extravagantă. De cele mai multe ori, mirii optează pentru un text plin de umor, ce pare desprins dintr-un show de stand-up comedy. Acest model se adresează persoanelor care vor un eveniment spectaculos și mizează pe elemente de impact.

Top 3 cele mai populare invitații de botez:

  1. INVITAȚIA DE TIP „PAȘAPORT” – Invitația de tip ,,pașaport” a câștigat teren și la petrecerile de botez, nu numai la nunți, însă aici mesajul pare a avea rolul să ne prezinte micuțul ce urmează a fi încreștinat.

 

2. INVITAȚIA COSTUMAȘ  – Pe locul 2, ceva mai clasice sunt cele de tip ,,costumaș” ilustrând sugestiv fie o rochită, fie un costum de …superman.

 

  1. INVITAȚIA CU PERSONAJE DISNEY – Ca și în anii precedenți, cele mai dorite invitații pentru botez au rămas cele cu personaje Disney, preferații fiind Mickey si Minnie, în varianta 3D.

 

Vă așteptăm la ,,Atelierul de invitații din Mioveni”, în incinta Casei de Cultură, la parter, de unde vă puteți alege din cele peste 1000 de modele.

Suntem disponibili și online prin intermediul paginii noastre de Facebook: Atelierul de Invitații – Mioveni. Consultanța și tipăritul sunt gratuite, iar în funcție de pachetul ales puteți beneficia și de oferte personalizate.

 

Lasă un răspuns