FC Argeş învinsă de Chindia, după ce a ratat un 11m

FC Argeş a pierdut în această seară, cu 1-0, meciul disputat la Piteşti, cu Chindia Târgovişte, oaspeţii marcând golul victoriei în ultimele minute de joc, după ce gazdele au ratat un penalty la 0-0, iar a doua repriză au jucat în inferioritate numerică.

Fără obiectiv în acest sezon, piteştenii au abordat cu gândul victoriei meciul cu pretendenta la promovare, însă până la urmă pe teren a rezultat un meci anost, fără prea multe ocazii de poartă. După 45 de minute fără vlagă, în finalul primei reprize, FC Argeş a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, obţinută uşor de Năstăsie, la un duel cu Şandru. Buhăescu a executat însă defectuos şi a trimis puţin peste transversală, cele două echipe intrând la pauză fără să deranjeze tabela de marcaj. Repriza secundă a început prost pentru gazde, Panait văzând al doilea galben şi fiind eliminat pentru lovirea adversarului, în minutul 46. În inferioritate numerică, FC Argeş nu şi-a creat nicio ocazie în al doiela mitan, în timp de dâmboviţenii au aşteptat greşeala adversarului, fără să forţeze. Aceasta a apărut în minutul 64, când Hreniuc a fost la un pas să trimită balonul în propria poartă, la o centrare de pe stânga, dar Popescu a salvat in extremis. Apoi oaspeţii au avut şi o bară în minutul 77, la o nouă centrare de pe stânga, goal-keeper-ul piteştean respingând în transversală. Chindia a marcat golul victoriei în minutul 87, când nimeni nu se mai aştepta să se întâmple ceva. La un corner de pe dreapta, Leca s-a ridicat în 6 m dintre adversari şi a trimis cu capul în plasă.

Un alt amănunt interesant la acest meci, este că antrenorul Emil Săndoi a preferat să ţină pe bancă piesele grele Vasile Gheorghe şi Florescu, în timp ce un alt jucător experimentat, Raul Costin a intrat pe teren de-abia în minutul 80. Acest lucru, dar şi rezultat final a nemulţumit o parte din suporterii argeşenii care au început să strige „DEMISIA! DEMISIA!” la finalul jocului.

FC Argeş a suferit a doua înfrângere din 2019, după ce etapa trecută a pierdut şi la Metaloglobus cu acelaşi scor, dar a rămas pe locul 6 al clasamentului cu 41 de puncte, în timp ce Chindia a urcat provizoriu pe locul 1, până la desfăşurarea restului etapei.

►FC Argeş: Oct. Popescu – D. Oancea (Ct. Barbu 89′), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Andr. Panait, I. Şerban – I. Năstăsie (cpt.)(R. Costin 80′), Buleică (Tofan 58′), Buhăescu
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Vişa, Vas. Gheorghe, Ed. Florescu
Antrenor: Emil Săndoi
Eliminat: Andrei Panait 46′ (cumul de cartonaşe galbene)

►Chindia: Aioani – Martac, Bg. Şandru, Leca, Dumitraşcu (Raţă 63′) – Andr. Şerban (A. Mihaiu 58′), Liv. Mihai, D. Panait, Cr. Neguţ – D. Florea, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 77′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Acasandrei, C. Dinu, Ad. Ioniţă
Antrenor: Viorel Moldovan

sursa aici

 

Fotbaliștii din Mioveni joacă acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *