CEx la PSD Argeș! S-a făcut o propunere pentru europarlamentare

Comitet Executiv astăzi la PSD Argeș!  Senatorul Șerban Valeca, liderul PSD Argeș a spus în deschiderea ședinței că nu pot face propuneri politice pentru instituții și că nu pot interveni în interesele administrațiilor publice, că ar încălca legea. Pe scurt, nu îi pot suisține nici pe ei, nici proiectele din județ dar după ce le-a spus toate acestea i-a trimis la muncă pentru alegerile europarlamentare. A transmis că s-au întâlnit pentru alegerile care urmează și i-a dat cuvântul lui Ion Georgescu, primarul de la Mioveni și secretarul organizației pentru a prezenta procedura și a le spune că trebuie să strângă semnături. Serban Valeca a spus apoi că cine vrea să candideze la europarlamentare sau să facă propuneri să spună. Primarul Ion Dumitru de la Albota, președintele Asociației Comunelor din Argeș a propus-o pe Gabriela Zoană, actual europarlamentar.

A fost făcută o singură popunere așa că s-a trecut la vot. S-a decis a fi vot deschis și aceasta a fost votată în unanimitate.

Valeca i-a dat cuvântul apoi lui Zoană care le-a povestit colegilor ce a făcut ca europarlamentar și Șerban Valeca i-a cerut să scurteze discursul.

Au fost date niște materiale pe organizații pentru alegerile europarlamentare, o parte dintre lideri au lipsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *