PoliticTop știri

Tăriceanu și Gerea au încheiat campania electorală pentru europarlamentare în Argeș.

Este județul de care se leagă începuturile carierei sale de inginer stagiar. Angajat fiind la Direcția Apelor Argeș-Vedea, a avut oportunitatea să

cunoască foarte bine realitățile acestor locuri și, mai ales, să îndrăgească oamenii, tradițiile și obiceiurile zonei. În plus, Argeșul dă doi candidați pe listele ALDE la alegerile europarlamentare de duminică – vicepreședintele ALDE și deputatul de Argeș Andrei Gerea și secretarul de stat în ministerul Energiei Robert Tudorache, președinte ALDE Pitești.

 Primarii din Oarja și Dragoslavele, cu sufletul alături de ALDE și Călin Popescu Tăriceanu. Ambii sunt primari PNL, însă cu această ocazie ei și-au asumat în mod public susținerea pentru ALDE. Și, conform liderilor ALDE Argeș, aceștia nu sunt singurii edili liberali care refuză să mai susțină PNL din cauza actualei conduceri județene și naționale și au preferat să vină în ALDE Argeș datorită viziunii liberale autentice, dar și a faptului că, spre deosebire de noul PNL, ALDE este un partid în care sunt susținuți cei care muncesc în partid și cărora le sunt recunoscute meritele în administrație.

Lasă un răspuns

trafic.ro