Fapt diversTop știri

Cum adopt un câine de la Adăpostul Mioveni?

O preocupare permanentă a societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, administratorul bazei de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni, este aceea ținere sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor dar și încurajarea adopțiilor.

Doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru? Iată ce trebuie să faceți:

1. Alegeți câinele pe care doriți să-l adoptați dintre cei disponibili pentru adopție.

Pentru a face acest lucru aveți la dipoziție două variante:

a) puteți alege unul dintre animalele prezentate pe pagina dedicată adopțiilor: /facebook.com/AdoptiicainiMioveni/

b) sau puteți veni direct în adăpostul nostru din cartierul Racovița, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de CercetăriNucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator) unde vă așteaptă peste 400 de patrupede.

2. Depuneți o cerere la secretariatul societății din str. Carol Davila, nr. 4, la care atașați o copie de pe buletin sau vă prezentați la adăpostul nostru din cartierul Racovița.

Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.

Adopția este GRATUITĂ!

Acte necesare adopției:

– Declarația – angajament de adopție/ revendicare.

– Copie după actul de identitate al revendicatorului / adoptatorului;

– Copie după actul de proprietate de la adresa unde va sta câinele (pentru a face dovada deținerii spatiului necesar creșterii și dezvoltării câinelui);

*În cazul în care revendicatorul / adoptatorul nu este proprietarul terenului / locuinței unde va sta câinele, este nevoie de act doveditor, conform căruia, proprietarul este de acord cu cazarea câinelui pe proprietatea sa.

PROGRAM ADOPȚII:

L – V: 07.00 – 15.00 și S – D: 10.00 – 12.00.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale și funcționează în cartierul Racovița – fosta groapă de gunoi (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator).

CONTACT:

Telefon: 0736 002 557

 

Noul program pentru agrement la Bazinul de Înot Mioveni

Lasă un răspuns

trafic.ro