Întânlire importantă la Mioveni

Conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Dan Manu, vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mânzână, împreună cu administratorul public Maria Dinu au organizat la Primăria Mioveni o întâlnire tematică

cu o parte dintre edilii din zonă. La întâlnire au participat primarii comunelor Budeasa, Mărăcineni, Micești, Țițești, Stâlpeni, Davidești, Vulturești, Hârtiești și din orașul Mioveni, împreună cu contabilii sau secretarii administraților locale enumerate.

În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte legate de stadiul proiectelor depuse spre finanțare și a investițiilor aflate în derulare, în special prin PNDL II, despre sursele de finanțare suplimentare, discuții fiind purtate și legat de prevederile bugetare pentru anul 2019.

La aceste discuții au mai participat senatorul Șerban Valeca, conducerea SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, societate care asigură alimentarea cu apă în mare parte dintre localitățile reprezentate la această întâlnire, dar și directorul Liceului Tehnologic Mioveni – Ghiorghe Dinuță.

Acesta din urmă a prezentat primarilor oferta educațională pentru învățământul dual  și i-a invitat pe aceștia pe 5 octombrie 2019, la aniversarea a  50 de ani de la înființarea prestigioasei unități de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *