Caz șocant în Argeș! Și-a ucis amicul de pahar

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Domneşti, a fost omorât în bătaie de prietenul său de pahar. Potrivit anchetatorilor, evenimentul a avut loc duminică seara, chiar în locuinţa agresorului, care a sunat la 112 şi a solicitat ajutor medical afirmând că musafirului său i s-a făcut rău.

Oamenii legii au descoperit pe corpul neînsufleţit erau nenumărate urme de agresiune şi principalul suspect este chiar cel care a sunat la 112. Acesta a declarat că amicul său s-ar fi zbătut în timpul unei crize şi de aia are vânătăi pe corp, dar nu a fost crezut.

Judiciariştii au ajuns la concluzia că victima fusese lovită în mod repetat cu un corp dur şi asta a provocat decesul. Cadavrul a fost trimis la Serviciul de Madicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Scandalul a survenit pe fondul consumului de alcool şi în cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Principalul suspect, care nu recunoaşte fapta comisă, a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. El urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de a fi dus la instanţă în vederea arestării.

 

Un comentariu la „Caz șocant în Argeș! Și-a ucis amicul de pahar

  • 14 ianuarie 2019 la 17:42
    Permalink

    printre vecini se spune ca criminalul ar fi vrut sa-l violeze pe cel care l-a omorat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *