Serviciul de Iluminat Public – Specialiști la dispoziția dumneavoastră!

Sunteți căutarea unui electrician autorizat? Asigurăm servicii pentru execuția unor reparații electrice sau mentenanță electrică în orașul Mioveni sau în comunele limitrofe.
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL pune la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, echipe de specialiști ce vă oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice.
Utilizăm materiale și echipamente moderne care garantează calitatea execuției sau a intervenției necesare.
Electricienii noștri autorizați sunt calificați și au experiența necesară pentru a executa lucrări electrice cu diferite grade de complexitate, în domeniul instalațiilor electrice.
Programul nostru de lucru a fost astfel conceput pentru a răspunde nevoilor tuturor, astfel că echipele lucrează 365 de zile pe an, între orele 08.00 – 21.00, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică sau în sărbătorile legale.
Oferim și servicii în regim de urgență!
Ne puteți contacta la numărul de telefon 0348/456.999 sau 0732.723.126, 0723.626.603, între orele 08.00 – 16.00, și o echipă va ajunge la adresa indicată de dumneavoastră în cel mai scurt timp.
Serviciul nostru este autorizat de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei pentru proiectare și executare de instalații electrice pentru construcții civile și industriale, branșamente electrice, aeriene și subterane.

 

Seminarul “NU abuzului – DA drepturilor copilului”la Pitești

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: