FCSB va juca la Piteşti meciurile din Liga I

FCSB va juca următoarele trei partide din Liga I la Piteşti, pe Stadionul Nicolae Dobrin. Echipa lui Gigi Becali, antrenată de piteşteanul

Nicolae Dică, tehnician ce a promovat pe SCM Piteşti în Liga a II, piteştenii jucând acum sub denumirea FC Argeş, nu va mai putea folosi în următoarea perioadă Arena Naţională, unde juca pe propriul teren, aceasta fiind închisă, pentru refacerea gazonului.

„Am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură pe toată periooada remedierii gazonului. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în 2-3 luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să afirmăm că se vor putea desfăşura competiţii sportive sau de altă natură fără dificultăţi”,

a anunţat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

Apoi, Becali a reacţionat:

„Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu ea, pentru noi este foarte dificil, nu se poate, avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră”.

Nu este prima oară când actuala vicecampioană va fi „acasă” la Piteşti. În sezonul 2015/16, FCSB a jucat şase meciuri în Trivale, revenind la Bucureşti în luna aprilie a anului 2016. Până la redeschiderea Arenei Naţionale, FCSB va împărţi stadionul din Piteşti cu FC Argeş. Piteştenii mai au de disputat pînă la finalul anului doar două partide la Piteşti, cele cu Academica şi Pandurii Tg Jiu, în timp ce fcsb-iştii vor juca 3 partide pe Stadionul Nicolae Dobrin, cele cu Mediaş, Viitorul şi CFR Cluj.

Copil din Mioveni are nevoie de ajutor

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *