Lucrurile marete se fac cu pasi mici.

Luni, 12 noiembrie, Asociatia YouStars Events va deschide in Pitesti primul centru de logopedie pentru copiii cu tulburari comportamentale.
Pe langa clasicele sedinte de terapie, centrul Little Kids va gazdui si un afterschool destinat acestor copii care nu sunt primiti in afterschoolurile clasice. In plus, multumita sponsorizarii primite din partea TopGel, 4 copii proveniti din familii cu posibilitati materiale reduse vor putea beneficia bisaptamanal de terapie pe perioada unui an.

“Dorim sa aducem un strop de bine comunitatii din care venim si nu ne place sa ne rezumam doar la vorbe, noi si actionam. Acesti copii sunt diferiti, dar nu ei nu trebuie exclusi. Lumea trebuie sa inteleaga ca acesti copii au nevoie de mai multa atentie si rabdare, singurul lor pacat fiind acela ca s-au nascut intr-o societate care inca nu este pregatita sa ii imbratiseze pe deplin, societate care de multe ori se afla intr-o apriga negare a existentei acestei conditii speciale, pana la urma, in care micutele suflete inocente se afla.”

Asociatia YouStars Events a luat nastere in urma cu trei ani, in Pitesti, odata cu primul fan meeting organizat vreodata in orasul nostru, acest eveniment avand scop caritabil. Intre timp, asociatia s-a dezvoltat, ajungand sa organizeze cel mai mare eveniment YouTube din Romania, confirmat de marile posturi national de televiziune. Asociatia nu a lasat la o parte nici partea umanitara, de-a lungul anilor aceasta avand diverse proiecte destinate copiilor sua tinerilor aflati in situatii delicate ( leucemie, cancer, deficiente de vedere etc ) .

Eveniment important la Mioveni

Lasă un răspuns