Braconieri opriţi de jandarmii argeşeni

Marţi, 09 octombrie a.c., jandarmii argeşeni au efectuat o acţiune pe linie de braconaj cinegetic şi deţinerea ilegală de arme şi muniţii pe raza judeţului Argeş. Cu această ocazie, în comuna Budeasa, au fost observaţi patru bărbaţi, care desfăşurau o partidă de vânătoare pe fondurile cinegetice aflate sub administrarea Fondului de Vânătoare nr. 27 Miceşti. Faţă de cele observate, s-a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanelor în cauză, iar în urma verificărilor s-a constatat că una dintre persoane nu deţinea permis de armă şi nu era menţionată în autorizaţia de vânătoare.
S-a luat legătura cu lucrători din cadrul Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, care s-au prezentat la faţa locului şi au ridicat cele patru arme, muniţia aferentă şi vânatul, în vederea continuării cercetărilor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de Nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor şi Vânătoare fără respectarea condiţiilor înscrise în autorizaţia de vânătoare.
Conform A.J.V.P.S. Argeş, din 1 octombrie s-a deschis sezonul de vânătoare la fazani, fapt pentru care Jandarmeria Argeş recomandă persoanelor care participă la astfel de activităţi să-şi procure autorizaţia de vânătoare valabilă şi să respecte regimul armelor şi muniţiilor pentru evitarea apariţiei unor situaţii neplăcute.

O nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice și electronice, la Mioveni

Lasă un răspuns