Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit

Așa cum v-am informat,o femeie în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, a fost înjunghiată în propria casă. Principalul suspect este soțul tinerei, cu care era în proces de divorț.

Femeia în vârstă de 28 de ani, recepţioneră la un hotel din Piteşti, locuia împreună cu cei doi copii ai ei, în vârstă de 4, respectiv 9 ani în comună Călinești, din Argeş. Cei mici au fost în weekend la tatăl lor, cu care tânăra era în proces de divorţ de şase luni. Pentru că nu a răspuns la telefon toată ziua, mama ei, îngrijorată, a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a intrat în casă, şi-a găsit fiica fără suflare, în bucătărie. În plus, spun anchetatorii, lipseau telefonul victimei, arma crimei şi cheile casei.

În scurt timp, la locul crimei şi-a făcut apariţia şi soţul femeii, care le-a povestit poliţiştilor că au ajuns la divorţ pentru că tânăra ar fi fost infidela.

Individul a devenit principalul suspect în acest caz şi a fost audiat toată noaptea de anchetatori, care încearcă să afle ce s-a întâmplat în locuinţa femeii.

Argeş: Femeie de 29ani, găsită moartă în casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *